torstai 23. heinäkuuta 2015

Vuorilta Geneveen



Hotelli oli täynnä kiinalaisturisteja ja aamupalan hauskuutuksena oli seurata, kuinka iloinen aamiaistarjoilija yritti selittää ilmeisesti mitään muuta kieltä kuin kiinaa puhumattomille turisteille, kuinka heidän seurueensa aamiainen tarjoiltiin eri paikassa kuin minne he olivat jo asettautuneet. Pointsit tarjoilijalle.

Seuraava etappimme oli Sivusten residenssi Genevessä, Satignyssä. Ihanan huoletonta, kun yöpymispaikka on tiedossa jo etukäteen. Kuumuus alkaa pikkuhiljaa syödä miestä ja naista. Kertaakaan päivälämpötila ei ole pudonnut alle 30 asteen. Matkan varrelta löytyi onneksi taas uimaranta, jonka uimalavalta temppuiltiin ja jututettiin muita matkalaisia. Vesi oli lämmintä ja kirkasta.

Satignyyn saavuttiin Geneven keskustan kautta lämpömittarin osoittaessa 34 astetta. Onneksi Chemin du Sculpteurin Sivusten residenssissä oli pari astetta viileämpää. Ukkosta odotettiin taivaan lahjana ja ulkolämmöt putosivatkin 22 asteeseen rankkasateen myötä. Hannan Porschen ajovalon vaihdon ja seuraavan päivän reittisuunnitelman tekemisen jälkeen syömään paikalliseen ravintolaan kalliisti ja keskinkertaisesti. Viini oli loistavaa.  

Ajoissa nukkumaan. Ikkunat auki ja puhallin soimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti