sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Blogi avattu jälleen, for the rest of the life

Päätettiin jatkossa kirjata matkakertomuksemme ja kuvat tähän blogiin ja tulostaa ne vuosittain kuva- ja tekstikirjaksi omaksi ja muiden iloksi.

Hannan serkun Ramin innoittamana varasimme lennot ja hotellin Kapkaupungista. Helsinki-Amsterdam-Kapkaupunki KLM-koneella otti vaihtoineen yhteensä 16 tuntia. Perillä perjaintai-iltana puoliltaöin. Vastassa oli hotellin lähettämä Andy ja Molo Lolo Lodgessa itse Lolo. Molo Lolo Lodge sijaitsee Waterkantin kaupunginosassa, josta on lyhyt matka sekä Waterfrontin turistikapkaupunkimaahan ja vanhaan keskustaan. Kirjavia taloja ja sateenkaarilippuihmisiä. Mekin sovitaan kuitenkin joukkoon. Suoraan peittoihin saapumisen jälkeen.


Lauantaiaamuna kynittiin ensin nukkavierun näköinen Tapsa kaljuksi, ja voilà, Hanna sai taas oikean miehen itselleen. Myöhäinen aamianen ja kaupunkiin etsimään ensivaikutelmia. Waterfront tarjoili turistihupia parhaimmillaan, mieletöntä ruokaa (kala) ja uskomattomasti ostosmahdollisuuksia vanhassa satamamiljöössä. High end maksaa kolme kertaa enemmän kuin muualla ja normihinnat noin puolet Suomen tasosta. Siltaa ylittäessä nähtiin iloinen hylje vedessä nauttimassa sulavista liikkeistään. Kaksi lounasta, Sötö desing-haalarit Hannalle ja vanhaan keskustaan.  Puistojen ja South-Africa museon kautta kävellen takaisin Molo Loloon. Tilkat viiniä ja uni vei uupuneen pupun.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti