tiistai 27. syyskuuta 2011

Los Angeles, Hollywood ja Long Beach

Aamulenkki nilkutellen Santa Barbaran rannalla, loistava complimentary aamiainen ja menoksi kohden Los Angelesia. Matkalla pysähdyttiin Malibussa beachillä ja yritettiin syödä lounaaksi sushia. Ei saatu. Venice beachin kautta Los Angelesiin aika nälkäisinä ja päättäväisinä sushi-lounaan suhteen. Google ja Maps ja TomTom ohjasivat meidät Little Tokio Malliin sushin perässä. Amerikassa sushia syödään 11-14 ja 17.30-22 välisinä aikoina ja ravintola Little Tokiossakin oli kiinni. Japanilaisen tavaratalon ruokaosastolta löytyi kuitenkin sushi-tiski ja pikku pöydät eväiden särpimiseksi. Aivan uskomaton paikka kaikkine japanilaisinen tarjoomineen ja ihmisineen. Parasta sushia so far. Sorry Kado kauppahallissa, hävisit tälle.


Vatsat täynnä tyyväisinä ihmettelemään Los Angelesia. Aika laaja, hajanainen ja lättänä kaupunki, jonka keskusta on autio liikepilvenpiirtäjäkorttelisto. Sellainen super-Pasila. Beverly Hills, Hollywood-kyltti ja Hollywood boulevard oli pakko bongata. LA on ihan turha kaupunki. Älä mene sinne.



Illaksi Anaheimin viereen Long Beachille noin 50 kilometrin päähän LA:n kauhuista. Neljän tähden hotelli pilkkahintaan (129$), illallinen Bubba Gump -ravintolassa, vilkasta yöelämää ja maagista tunnelmaa valaistuilla laitureilla. Tosi kivaa. Nukkumaan vasta puolen yön jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti