lauantai 29. lokakuuta 2011

Aava saapuu

Aikainen herätys ja Aavaa vastaan kentälle. Lennon ETA oli 6.21 ja päätettiin mennä kentälle metrolla ennustettavan matkustusajan ja varmuuden vuoksi. Täällä metro-asemat toimii vähän kuin Suomen juna-asemat. Ensin katsot taulusta miltä raiteelta junasi lähtee, sitten suuntaat raiteelle ja raiteella valotaulu kertoo mikä juna menee seuraavaksi. Löydettiin oikea raide ja oikean suuntainen junakin, mutta matkan edetessä havahduttiin kuullutuksiin, joissa tulevina asemina esiintyi kaikkea muuta kuin lentokenttä. Hyppy ulos junasta, takaisin aseman verran ja nyt oikeaan junaan ihmettelemään mikä hitto oikein meni pieleen. Kiireessä oli jäänyt huomaamatta, että samaa linjaa ajaa ruuhka-aikoina juna, joka koukkaa lentokenttien ohi. No, ehdittiin kentälle hyvissä ajoin kuitenkin, mutta hiukan suunniteltua korkeammalla sykkeellä.
Aava saatiin Australiaan melkein vuorokauden pituisen lennon jälkeen. Taksilla hotellille ja aamiaiselle. Aava oli saanut nukuttua koneessa, joten lähdettiin tutustumaan kaupunkiin. Aloitetiin The Sydney Tower Eye-tornista. Sieltä näkyivätkin jo seuraavat kohteet: Wild Life Sydney ja Aquarium. Päätettiin kävellä Wild Life -puistoon. Oikaistiin hienon kauppakeskuksen läpi.



Wild Life Sydneyssä nähtiin koalia, kenguruja, vompatteja ja muita Australian ihmeitä. Viidakkojen jälkeen akvaarioon. Hait olivat hurjia ja hampaikkaita, rauskut näyttivät nauravaisilta altapäin.
Lauttamatka pikkuiseen huvipuistoon ja huvittumisten jälkeen lopulta takaisin hotellille. Uni maistui pitkän päivän jälkeen kaikille.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti