lauantai 8. lokakuuta 2011

Astor Beachside Hotel ja Waikiki Beach

Aamulla puhelu Belgiaan Aavalle, joka on jo pian tulossa Australiaan meidän kanssa 11 päiväksi. Sitten hotellin buffet-aamiaiselle ylensyömään. Jotenkin hotellin aamiainen erikseen maksettuna on siitä ärsyttävä, että sitä tulee hakeneeksi vastinetta koko rahalle lopputuloksena ähky ja huono omatunto. Päätettiin jättää nämä jatkossa väliin ja pysytellä lempiaamiaisessa jogurtteineen, muroineen ja mehuineen.

Aamuretkellä löydettiin uusi kiva ja kohtuuhintaínen hotelli aivan Waikikin rannalta ja saatiin Ocean view deluxe -huone 9. kerroksesta bargain priceen. Ei kun rannalle opiskelemaan Padi-kurssia (Hanna) ja lainelautailua(Tapsa).  Hanna oppi, Tapsa ei. Ihan saippuakiikkerä vehje tuo lainelauta. Vaihto suurempaan lautaan auttoi aikalailla ja pari pitkää ja vauhdikasta surffiakin mahtui uimisen sekaan. Tosin polvillaan, seisomaan ei vielä mitään asiaa.

Iltapala Moana Surfrider hotellilla, joka Havaijin vanhin hotelli. Ei päästy a'la carteen, mutta rantabaari ruokki nälkäiset laadukkaasti, nopeasti ja kohtuu hinnalla. Illalla vielä Padi-opintoja, kunnes taju lähti aika nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti