lauantai 12. marraskuuta 2011

Goodbye Manly

Herättiin aikaisin ja lähdettiin heti aamu-uinnille, pakattiin kamat ja mentiin aamiaiselle hotellin omistajan Vik ja hänen vaimonsa Chetna Devjeen kanssa läheiseen kahvilaan. Leppoisa aamuhetki business-, perhe- ja matkailuaiheiden parissa.


Käytiin vielä katsomassa heidän toinenkin hotellinsa ja saatiin vielä maisemakyyti Vikiltä Sydneyn keskustaan The Westin Sydney -hotelliin. Molempien yllätykseksi reilusti yli kaksimetrinen reseptionisti muisti meidät ja lausahti iloisesti "welcome back" nähdessään meidät aulassa. Hanna ei hetkeen toipunut tästä, sillä vaikka tämä ilmestys ei ylläkään Washingtonissa tavatun jumalolennon tasolle, on hänessä sekä määrällisesti että laadullisesti sen verran miestä, ettei olla kolmatta moista tähän menessä tavattu.

Sydneyn perjantai-iltapäivän suurkaupunkitempoon pääseminen oli pienen ponnistelun takana maalta muuttaneille, mutta onnistuttiin kuitenkin löytämään antikvariaatti ja Aku Ankka- sekä Donald Duck- lehtiä vietäväksi Yinalle ja Severille Sanghaihin. Lehtikauppias oli luullut hyllystä löytyneitä 1970-luvun Aku Ankkoja hollantilaisiksi ja oli hiukan hämmentyneen näköinen kuullessaan Akujensa olevankin suomalaisia. Lopuksi vielä epäonnistuneet yritykset löytää Hannalle kivat housut ja saada lennot Wienistä Suomeen uudelleen aikataulutettua/reititettyä.

Illallinen hotellin sisäpihalla ja ensimmäistä kertaa Australiassa hyvää ruokaa hyvään hintaan. Hanna nautti vielä kylvystä ja kirjasta ja Tapsa katsoi antikasta ostamaansa elokuvaa. Ihana, raikas ja kauttaaltaan pehmeä vuode vetäisi molemmat nopeasti syvään uneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti