tiistai 8. marraskuuta 2011

Melbourne - Sydney - Bangkok- Lontoo

Aamiainen ja vielä balettitarvikekauppaan ostamaan Aavalle pari uutta pukua. Tapsa sai Foot Lockerista uudet pohjalliset tossuihin, kun Hanna oli pessyt ja kuivannut entiset muutamaa numeroa pienemmiksi.

Taxilla Melbournen lentokentälle ja Sydneyssä terminaalin vaihto ja Aava Lontoon koneeseen via Bangkok. Aava on kyllä uskomattoman reipas, vaikka lähdön hetki kirpaisi kaikkia. Pikkuisella edessä 24 tunnin matka, josta 21 tuntia koneessa.

Meillä edessä vielä viikko Sydneyssä ja sitten kaksi Sanghaissa, yksi Tokiossa ja muutama päivä Singaporessa ja lopuksi vielä viikko Malediiveilla. Ensimmäistä kertaa iski koti-ikävä ja matkaväsymys sateisella Sydneyn kentällä ihmetellessä mitä tehtäisiin seuraavaksi. Sydneykään ei oikein enää houkutellut. Surffattiin netissä pari tuntia Fidjin ja Balin matkoja, mutta ei pystytty päätöksiin. Lopulta otettiin aikalisä ja varattiin viiden tähden hotelli alehintaan Sydneyn keskustasta. Nyt tärppäsi, Westin -hotelli Martin Placella palautti uskon matkailuun ja ilta sujui mukavasti kylpyammeessa kuohuviinin ja kirjojen kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti