sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Melbournea Aavan kanssa

Aamulla nukuttiin pitkään. Kiva hotellihuone, jossa oma keittiö ja kylppärissä kuivaava pesukone. Tapsa kävi hakemassa lähikaupasta aamiaistarvikkeita ja Hanna otti niskalenkkiä valtavaksi kasvaneesta pyykkikasasta sen jälkeen, kun matkalaukut tuotiin kymmenen jälkeen.
Maittavan aamiaisen jälkeen lähdettiin katsastamaan kaupunkia. Käveltiin Federal Squarelle ja otettiin sieltä ratikka Harbour Towniin. Uskomattomat lämpötilanvaihtelut! Eilen 11 astetta ja tänään hätyytellään 30 astetta. Paikalliset sanovatkin, että täällä voi kokea kaikki neljä vuodenaikaa saman vuorokauden aikana. Koluttiin ostoskeskuksia ja pikkukauppoja. Harmi, ettei itse voi ostaa juuri mitään. Kilot matkalaukuissa on jo käytetty.
Päivällä käytiin lepäilemässä hotellilla ja pyykkäämässä lisää. Illalla lähdettiin Eureka Skytowerille näyttämään Aavalle kaupunkia korkeuksista. Jäätelöä Aavalle ja valkoviiniä aikuisille. Illalliselle kivaan kreikkalaisravintolaan. Syötiin yhteinen menuillallinen alkupaloineen, kaksine pääruokineen ja jälkiruokineen. Ruokailun lomassa saatiin nauttia jopa vatsatanssiesityksestä! Vielä vähän tallustelua kauniissa jokirannassa ja sitten taas "kotiin" nukkumaan.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti